A kis Elisabetta tündérien énekli ezt a kemény számot

Ez a kislány aztán tud. Legalább is azt biztosan, hogy hogy vidítson fel bárkit. A Kis Elisabetta még azokkal is meg tudná szerettetni a hard rockot, akik amúgy nincsenek oda érte! Százszor láttam már ezt az aranyos klipet, és még mindig nem tudok betelni vele <3

Elisabetta az igazán különleges énekes előadásnak köszönhetően valódi YouTube-csillaggá vált. Művészete olyan témákat ölel fel, mint a kutyák, lógó ruhák, zöldségek fogyasztása, és minden más, ami eszébe jut. Kihagyhatatlan!

A videót mára már 3,4 millió ember látta, és rengeteg komment halmozódott fel alatta. A kommentelők nem győznek áradozni a kislány produkciója láttán, kiemelve pl., hogy ez egy olyan “örökbecsű mű”, amit még évek elteltével is érdemes meghallgatni.

Más kommentelők az eredeti művet előadó együttes tehetségét dicsérik, nem feledve a kislány érdemeit sem.

Igazi nagykövete ő a hard rock zenének a maga különleges módján. Felnőve egészen biztosak vagyunk benne, hogy a KISS, a Deep Purple vagy a Van Halen méltó örököse válik majd belőle.

A hard rock a rock and roll zene egyik ága. Az 1960-as évek pszichedelikus rock stílusából eredeztetik ezt a zenei irányzatot. A hard rock a rock zene durvább, de technikailag mégis fejlettebb ága.